Instituut Nicole
Instituut-Nicole-Schoonheidsinstituut-Edegem-massage-gelaatsverzorging-manicure-pedicure
Instituut-Nicole-Schoonheidsinstituut-Edegem-massage-gelaatsverzorging-manicure-pedicure

Instituut Nicole - Behandelingen

Gelaatsverzorging

Schoonheidsinstituut-Nicole-Edegem-Massage-Gelaatsverzorging-Manicure-Pedicure-Ontharing

Klanten die bij Schoonheidsinstituut Nicole langskomen voor een gelaatsverzorging, leggen eerst hun noden en behoeften uit. Zo krijgen ze een verzorging op maat. Wij verzorgen je gelaat met de meeste zorg. Na een grondige analyse en een gezamenlijke bespreking maken we de juiste keuze van behandeling.

Bij gelaatsverzorgingen ondergaat het gelaat een reiniging en dieptereiniging. Zwarte puntjes en onzuiverheden worden verwijderd en de huid wordt ontsmet. U krijgt een haptonomische massage van het gelaat, de hals, en de oogcontouren, een masker, en een dagverzorging.

Met een gelaatsverzorging wordt de huid verwend. Klanten komen tot rust. Ze krijgen een stralende, propere, verhelderde huid. Ze ondergaan een beetje me-time. Een vaak voorkomend gevolg hiervan is een groeiend zelfvertrouwen.

Gelaatsverzorging: praktisch

Bij Instituut Nicole kunnen zowel vrouwen als mannen en jongeren terecht voor een professionele gelaatsverzorging.

Een gelaatsverzorging duurt tussen 1u en 1u30 en gebeurt doorgaans om de 4 à 6 weken.

Alle verzorgingen zijn op basis van hooggedoseerde hightech werkstoffen en verlenen een onmiddellijk en zichtbaar resultaat. DNA-protectiesystemen, proteïnes, aminozuren, ceramides, en vitaminen verbeteren de kwaliteit van de huid. Sterke anti-oxidanten beschermen tegen huidveroudering door zon, stress, en pollutie. Specifieke maskers en massagetechnieken verhogen de werking van de behandeling en verlenen een heerlijk gevoel van totale ontspanning.

Contacteer Schoonheidsinstituut Nicole voor een
intense, gelukzalige massage, gelaatsverzorgingontharing, manicure en pedicure